NOVA REVISTA DE DISSENY GRÀFIC


MUSTER MAGAZINE és la primera revista digital i interactiva per a iPad sobre el disseny gràfic nacional i gratuïta, que va néixer com un Projecte Final de Curs de Gràfica Publicitària amb una clara intenció de continuïtat si hi ha acceptació per part del públic lector.

Muster pretén reunir els millors treballs i històries dels professionals del disseny per després exhibir-los i sobre tot, que la gent pugui saber més sobre ells.

En Muster Magazine es trobaran totes les inquietuds gràfiques del moment que estan creant tendència. Hi haurà reportatges i entrevistes als grans dissenyadors d’Espanya, sense oblidar-nos dels joves talents que demanen pas. A més de tot això, hi haurà espai per parlar de personatges històrics dins l’àmbit artístic, grans articles relacionats amb la cultura visual, concursos… i sempre d’una manera molt gràfica i amb un punt d’humor.

Un altre punt fort d’aquesta publicació serà la interactivitat amb l’usuari, requerint la seva participació per als futurs números i mitjançant hashtags per comentar tots els articles.

Bàsicament està creada per Sergio Ortiz Ruiz, un jove dissenyador gràfic nascut a Barcelona (1987), juntament amb l’ajuda desinteressada dels col·laboradors que apareixen a la revista i el seu tutor Lluís Siñol, dissenyador gràfic i professor de l’Escola Massana.


Ja disponible a l’Apple Store

http://www.mustermag.com
http://www.twitter.com/mustermag
http://www.facebook.com/mustermagazine