EXPOSICIÓ STELA-V


L’obra, Projecte Final de Carrera de Juanjo López Brotons, alumne del curs de Reconeixement,
que consta de cinc peces ordenades en parelles de dues (més un) realitzades en acrílic sobre llenç (195x130cm), són el resultat multidisciplinari de la síntesi de treball entre diferents tècniques d’expressió: fotografia, manipulació digital de la imatge i pintura. Aquest treball és, única i exclusivament, una meditació sobre la forma i el seu procés de formació, una insinuació a la reflexió visual i una invitació a participar d’una determinada proposta estètica.

Les imatges conformen un definit disseny visual, articulen un mateix llenguatge gràfic; són construccions d’un propi sistema estructural on els diferents elements estableixen relacions de posició, cohesió, vincles i combinacions en l’espai. Les formes, elements abstractes geomètrics constituïts per elements bàsics: punts, línies i plans, es determinen recíprocament i s’especifiquen dins de l’Estructura.

Els elements esdevenen i es conformen dins dels seus propis ordres interns on finalment es mostren en equilibri; de lo atzarós del seu procés de generació, es formalitzen i es materialitzen ordenadament en l’espai manifestant-se com a Unitat coherent exactament estructurada. Existeix així en cada quadre una relació interna dels propis elements, però a la vegada, cada quadre es relaciona amb la seua parella on una és resultat d’una altra a partir d’un moviment seqüencial, dialèctic, que en el seu moviment torna a configurar nous ordres en un esdevenir d’il·limitades possibilitats
 
Del 18 de febrer a l’1 de març de 2013
Inauguració: 18 de febrer a les 18:00h.
Sala Busquets