EXPOSICIÓ DE JOIERIA: LÍNIA DE SORTIDA

Del 14 al 19 d’octubre de 2013

Aquesta exposició s’emmarca dins del programa OFF JOYA, de la Fira Joya Barcelona 2013 de Joieria Contemporània, que se celebrarà a Barcelona els propers dies 17, 18, 19 d’octubre.

En un món a on la creació virtual, el disseny assistit per ordinador i les noves tecnologies del ràpid prototyping ens allunyen del contacte amb la matèria, retrobar-se amb la vella saviesa que prové de l’experiència del contacte inefable amb els materials, es converteix en un acte de profunda humanització i civilització, i ajuda a potenciar la funció simbòlica de la joia.
 
Línia de Sortida, és un sòlid punt de partida d’uns alumnes que amb els seus treballs de Projecte Final, apunten més enllà de la trivialitat de la joieria convencional. Tots ells comparteixen una mateixa actitud: fonen i amalgamen en una sola visió l’esperit primordial de la joieria amb el de l’art contemporani.  El seu art és el resultat d’un diàleg, un diàleg entre la matèria, la forma, les mans i el pensament, integrant en l’acte de creació el pensar i el sentir. Aquesta forma de treballar tan lligada a la experiència directa del procés de creació dona com a resultat una obra única, irrepetible, i que es manifesta a través de diverses estratègies i llenguatges personals.  


Del 14 al 19 d’octubre de 2013
Inauguració: Dilluns 14 d’octubre a les 17:00h.
Sala Busquets. Escola Massana