AMALIA VERMELL AL PREMI ENJOIA’T 2013


Les exalumnes Laia Adsuara, Maria Lóbez i Pamela Pérez formen l’equip d’Amalia Vermell, una marca de joieria de Barcelona.  La seva última col·lecció de joies, SIAMESOS, ha estat seleccionada per al premi ENJOIA’T 2013, categoria professional.  

Aquesta sèrie de tres penjolls són originats a partir de la composició d’un mòdul idèntic basat en la talla d’un brillant. El diamant es transforma en una estructura de perfils de plata contenidora del buit i es duplica en tres direccions diferents, X, Y i Z. Connectats al mateix temps, igual que dos bessons siamesos, s’obtenen tres petits objectes escultòrics, en verd, vermell i blau.

El 17 d’ctubre a les 20:00h es celebra la Festa dels Premis ENJOIA’T 13, a la Fàbrica Moritz en la qual, lluiran la peça entre el públic, el jurat farà pública la deliberació i entregarà els diplomes als guanyadors i finalistes d’entre els 20 participants. Les peces es podran veure a l’exposició, que tindrà lloc al FAD, Foment de les Arts i del Disseny, del 17 al 19 d’octubre del 2013, integrada dins del context de JOYA, Saló de la Joieria Contemporània de Barcelona.


17 d’octubre de 2013, a les 20:00h.
Fàbrica Moritz
Ronda de Sant Antoni, 39. 08011 Barcelona
Més informació: www.amaliavermell.com