III Symposium Grafica 2017

8.9.17

L’Escola Massana col.labora en la tercera trobada Acadèmica de Recerca en Disseny Gràfic  que se celebrarà el dia 8 de setembre de 2017 a la nova seu de l’ESCOLA MASSANA de Barcelona (plaça de la Gardunya, núm.9).

El III Simpòsium grafica és una trobada organitzada per la revista científica sobre disseny gràfic grafica, del Departament de Publicitat, Comunicació Audiovisual i Relacions Públiques de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, i compta amb la col·laboració del Grup de Recerca en Estratègia i Creativitat en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Ramon Llull; del Grup de Recerca en Publicitat i Relacions Públiques GRP de la Universitat Autònoma de Barcelona; i del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

Els temes a tractar estaran al voltant del disseny gràfic, els seus àmbits i límits, la seva pedagogia i exercici, la seva influència en els públics, i qualsevol aspecte que pugui incidir en la seva activitat.

Està especialment adreçat a professors, estudiants i investigadors del disseny gràfic, i és per això que us animem a participar-hi. Podrà fer-ho en qualitat d’assistent i també, si així ho considera oportú, en qualitat d’assistència amb presentació si envia la seva proposta en qualsevol de les 3 modalitats admeses: article científic, assaig o ressenya, les mateixes tres que accepta la publicació grafica.

http://jornades.uab.cat/symposiumgrafica/