AMORF ETERN

Exposició inaugural

26.10.17–12.1.18
Espai Busquets

L'exposició es planteja com una reflexió genèrica sobre les noves pedagogies en l'àmbit de les arts i del disseny amb la presentació de projectes molt diversos i transversals on les idees, els conceptes, els materials, els objectes, les imatges i els textos es fusionen i solapen amb un objectiu comú: generar un diàleg permanent entre les coses i les persones, entre el professor i l'alumne, entre el productor i l'espectador.

L’exposició gira entorn un concepte molt senzill: aprendre a partir del contacte directe amb la matèria desitjada, de qualsevol caire fenomenològic, sigui el fang, la imatge, el 3d, el pròpi cos o la paraula. Hi son presents diverses disciplines, materials, formes de treballar i coneixements a través de peces en sala i un programa d’activitats.

Amb la participació de: Marina Agramunt i Àlex Solé, David Bestué i Marc Monzó, Joana Capella Buendía, José Fernández i Raúl Páez, Ariadna Guiteras, Jakob Kolb, Sara V. Mallo i Irkus Zemberio, David Mutiloa, Ramon Puig Cuyàs, Laura Puigdellivol, Sawe, Sara de Ubieta i Julen Ussia.

Amb la programació d’activitats de: Serafín Álvarez, David Bestué i Marc Monzó, Pere Llobera, Anna Moreno, Marc Navarro, Claudia Pagés Rabal, Niwen Paola, Oriol Nogués, Lucia C. Pino, Jara Rocha i Sociedad 0

Comissaris: Ariadna Parreu i Oriol Ocaña